Saznajte sve o Auto salonu Kramar
Profil tvrtke, povijest tvrtke, naš team...
Profil tvrtke

AS Kramar d.o.o. bavi se uvozom i prodajom rabljenih vozila iz Njemačke. Sva vozila posjeduju certifikat o proizvođaču i servisnu evidenciju. Pri kupovini vozila u Auto salonu Kramar dobivate pismenu garanciju 6 mjeseci na motor i mjenjač, te doživotnu garanciju na porijeklo vozila i kilometre.

Povijest tvrtke

Tvrtka je osnovana 2004. godine i u početku je djelovala na adresi Teskera b.b. u Ljubuškom. U 7. mjesecu 2007. godine preselili smo se na sadašnju adresu Mostarska vrata b.b. Iste godine dobili smo certifikat za sustav upravljanja kvalitetom prema EN ISO 9001:2015 što je dokaz kvalitete naših usluga. AS Kramar je 2009. godine otvorio svoje podružnice u Crnoj Gori (Nikšić), te 2011 godine u Njemačkoj (Nürnberg). U 2013. godini otvorena je podružnica u Banja Luci, a u 2014. godini u Sarajevu.

U ponudi Auto salona Kramar je oko 500 vozila, a svaki tjedan nam dolazi pedesetak novih vozila. Dolazak vozila možete pratiti na našoj web stranici u dijelu "Vozila u dolasku". Na našoj stranici također možete pogledati sva vozila koja su trenutno u ponudi kao i sve podatke o njima. Ako odlučite osobno doći u naš salon, naše osoblje će Vam pri Vašoj posjeti biti na usluzi, pružiti Vam sve potrebne informacije i tako pomoći pri odabiru Vašeg vozila.

Politika kvalitete

AS KRAMAR utvrđuje ovu Politiku kvalitete radi osiguranja da će automobili koje isporučuje ispunjavati iskazane i realne zahtjeve korisnika kao i zahtjeve važećih zakona i propisa. Opći cilj AS KRAMAR je da postane i ostane vodeće poduzeće na tržištu u pogledu uvoza i prodaje rabljenih vozila iz EU. Ravnatelj tvrtke AS KRAMAR d.o.o. opredjeljuje se za sljedeću

Politiku kvalitete:

Usmjerenost na potrebe kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom su najvažnije vrijednosti prema kojima AS KRAMAR mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost.
Da bismo postizali, održavali i osnaživali te vrijednosti, trajno se obvezujemo:
- zapošljavati stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obveze stalno se razvijati i usavršavati
- pribavljati najsuvremenije informatičke i komunikacijske resurse te ostalu opremu, infrastrukturu i okruženje za ugodan rad
- njegovati i razvijati partnerske odnose s dobavljačima
- nuditi kupcima optimalna i cjelovita rješenja
- realizirati rješenja koja u cijelosti podržavaju zahtjeve i potrebe naših kupaca
- primjenjivati i poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001 i težiti nadilaženju razine tih zahtjeva
- postavljati si ambiciozne, mjerljive i ostvarive ciljeve kvalitete.

Svaki djelatnik tvrtke mora biti upoznat s politikom kvalitete, shvatiti je i prihvatiti kao trajno načelo u vlastitom djelovanju. Politika kvalitete izdaje se i kao samostalna dokumentirana informacija kojeg potpisuje ravnatelj tvrtke. Ova politika je okvir za uspostavljanje i nadzor nad realizacijom naših ciljeva upravljanja kvalitetom a uspostavljen i primijenjen sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima normi ISO 9001:2015 jamstvo su postavljenih ciljeva.

Certifikati
ISO 9001:2015.
Certifikat ISO 9001:2015. dokazuje da je vaš sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima iz norme i da je usklađen sa propisima. Budući da ga izdaje neovisna certifikacijska kuća, certifikat klijentima daje do znanja da tvrtka ima implementirane nužne interne procese radi ispunjavanja obveza norme.

Međunarodno priznata norma ISO 9001:2015. je općenita. To nije norma nekog određenog proizvoda, već se primjenjuje na sve vrste proizvodnih i uslužnih djelatnosti. Uvela ju je Organizacija za standardizaciju (ISO) sa ciljem uspostave međunarodnih zahtjeva za Sustave upravljanja kvalitetom.

Glavne točke norme su slijedeće:

* Sustav upravljanja kvalitetom
* Odgovornost uprave
* Upravljanje sredstvima
* Realizacija proizvoda
* Mjerenje, analiza i poboljšanja
Žiro računi
UniCredit Bank
Žiro račun: 3381602200831537
Raiffeisen Bank
Žiro račun: 1610200034160006